Demet Özdemir ve Can Yaman’ın tatil dönüşü birlikte çekilen fotoğrafları ortaya çıktı

Erkenci Kuş dizisinin yıldızları Can Yaman ve Demet Özdemir’in aşk yaşadığı iddia edilmiş, çift iddiaları yalanlamıştı. Son olarak ikilinin tatil dönüşü birlikte çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

Geçen sezon final yapan Erkenci Kuş dizisinde başrol oynayan Demet Özdemir ile Can Yaman’ın uzun süredir aşka yaşadığı iddia ediliyordu. Magazin gündemini uzun bir süre meşgul eden çift, iddiaları her seferinde yalanlamıştı.

O FOTOĞRAF KAFALARI KARIŞTIRDI!

Son olarak Can Yaman ve Demet Özdemir’in tatil dönüşü birlikte çekilen bir fotoğrafı ortaya çıktı. Sosyal medyada yayılan kareyi görenler, “Hani aşk yoktu?” sorularını sordu. Taraflardan ise henüz bir açıklama gelmedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.