En büyülü anlarınızı “Swissôtel the Bosphorus İstanbul” farkıyla ölümsüzleştirin

Swissotel the Bosphorus,İstanbul çiftleri, en mutlu günlerini muhteşem düğün organizasyonlarıyla unutulmaz kılmaya davet ediyor.

İsterseniz ihtişamıyla büyüleyen balo salonlarıyla, isterseniz şehrin içinde, ağaçlar arasındaki Sultan Park’ta farklı zevk ve konseptlere hitap ederken, her detayı düşünen deneyimli ekibi ile en mutlu gününüzde Swissôtel The Bosphorus, İstanbul sizlere Swissotel kalitesinin hissettirdiği güven ve tatmini yaşatıyor.

blank

Size özel düğün menünüzün hazırlanabilmesi için düğün tarihinizden önce ziyafet yetkilisi ve şefleri eşliğinde menü tadımıyla damak zevkinize göre seçebileceğiniz 4 farklı leziz menü seçeneği ve limitsiz Kavaklıdere Vinart Kalecik Karası, Kavaklıdere Vinart Narince, Beylerbeyi Rakı, Bira, Absolut Vodka, Beefeater Gin ve meşrubat ikramı sunan Swissôtel the Bosphorus,İstanbul, karşılama kokteyli esnasında davetlilerinize bir saatlik kokteyl süresince limitsiz yerli içki, kuruyemiş ve zeytin ikramı ile düğün yemeğinden sonra gerçek düğün pastanızı hediye ediyor.

Düğün günü gelin ve damadın ailelerinin hazırlanması için iki adet odaya ek olarak gelin ve damadın düğün sonrası dinlenebilmeleri için meyve, çikolata ve şampanya ikramlı boğaz manzaralı balayı süiti ve ertesi gün özel hazırlanmış balayı süiti kahvaltısı ile Swissôtel The Bosphorus, İstanbul farkını ortaya koyuyor.

Tek kişi için 95€’dan başlayan fiyatlarla düğününüzde en büyülü anları Swissôtel the Bosphorus,İstanbul farkıyla ölümsüzleştirin.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.