Demet Özdemir ve Can Yaman birlikte tatile mi çıktı?

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın yakınlaştıkları ve aşk yaşadıkları yönünde iddialar uzun süredir konuşuluyordu. Ancak her iki isim de bunu yalanlamıştı. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın bugün yaptıkları paylaşımlarda aynı bölgede olduklarına yönelik işaretler ikilinin birlikte tatil yaptığı dedikodularını ateşledi.

Özdemir ve Yaman’ın Marmaris’te olduklarını tahmin eden hayranları, birlikte tatil yaptıklarını da bu paylaşımlarla anlattıklarına yönelik yorumlarla sosyal medyayı salladı.

Demet Özdemir’in paylaştığı fotoğraftaki tepeler ile Can Yaman’ın videosundaki tepeler aynı bölgede olduklarına yönelik önemli bir işaret olarak algılandı.

blank

Bu benzerlik sosyal medyada ikilinin birlikte tatil yaptığına yönelik bir kanıt olarak sunuldu.

Önce Can Yaman’ın videosu geldi. 1 saat kadar sonra da Demet Özdemir hesabından fotoğrafını paylaştı.

Can Yaman, Demet Özdemir’in yaptığını yapmadı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.