Demet Özdemir, Beren Saat’in başrolünde olduğu Atiye dizisine mi transfer oldu?

‘Erkenci Kuş’un yıldız oyuncusu Demet Özdemir’in Beren Saat’in başrolünde olduğu Netflix’in Atiye adlı dizisinin ikinci sezonunda yer alacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz yıl yaz sezonunda başlayan Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı ‘Erkenci Kuş’ dizisi final yapmıştı. Partneri Can Yaman ile adı aşk dedikodularına karışan Demet Özdemir’in dizi ile birlikte hayran kitlesi hem yurt içi hem de yurt dışında ikiye katlamıştı.

blank
Demet Özdemir

DİZİYE İKİNCİ SEZONDA KATILACAK

Dizinin final yapmasının ardından Can Yaman ile Marmaris’te tatil yapan ardından da Bodrumdaki evinde Kaan Yıldırım ile görüntülenen Demet Özdemir’in hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; genç oyuncu, başrolünde Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun gibi isimlerin yer aldığı Netflix’in Hakan Muhafız’dan sonraki ikinci Türk yapımı olan Atiye’de yer alacak. Özdemir’in şu sıralar ikinci sezonu çekilen diziye katıldığı konuşuluyor.

SER VERİP SIR VERMİYORLAR

Öte yandan Atiye dizisinin ilk sezonun çekilip ikinci sezonuna geçilmesine rağmen hala dizi hakkında herhangi bir görsel basınla paylaşılmadı. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi merak konusu olmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.