Demet Akalın’dan Sinan Akçıl’a sahte takipçi göndermesi

Ünlü popçu Demet Akalın, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafının altında takipçi satmaya çalışan kişiye verdiği cevap ile Sinan Akçıl’a gönderme yaptı.

Demet Akalın, fotoğrafının altında takipçi satmaya çalışan bir kullanıcıya ‘Sinan Akçıl’a yaz o alır! Bizim takipçi satışıyla işimiz olmaz’ şeklinde bir yorumda bulundu. Sivri dilli şarkıcı Demet Akalın, bu çıkışıyla meslektaşı Sinan Akçıl’ın sahte takipçi aldığını ima etti.

“KOMİK ÇOCUK”

Başka bir takipçisinin Sinan Akçıl hakkında söylediği sözler için Demet Akalın’a ‘Vuuuh magazine konu çıkardın’ yorumuna ise ‘Kendisi bana bugün sallamış! Hayır o şarkıyla bir de utanmıyor da kafa tutmaya, komik çocuk! Hande Yener’le barışmak bu kadar rahatsız etmemeli insanları’ cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.