Demet Akalın: Zehirlenip döndük

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile gittiği Dubai tatili kötü bitti. Ünlü sanatçı ve kızı yediği balıktan zehirlenince dönüş yolu da çekilmez oldu.

Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kızları Hira ile tatil için Dubai’ye gitmişti. Akalın ve kızı tatilin son günü yedikleri balıktan zehirlendi. Ünlü sanatçı uçakta geçen zor anları Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Demet Akalın şunları yazdı:

“Tatil demeye dilim varmıyor. Zehirlenip döndük. Uçakta THY hosteslerinin ilgisine, adını bilmediğim bir babaya, gözlerimi açtığımda bizim için çırpınan hanımefendiye, uçağı İran’a döndürmeyi düşündürecek kadar gözünü karartan babamıza (Okan Kurt) İngiliz doktora, bizi iyileştiren hastaneye teşekkürler.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.