Demet Akalın ve Ersay Üner yıllar sonra aynı sahnede buluştu!

Başarılı söz yazarı, besteci ve yorumcu Ersay Üner, geçtiğimiz akşam Demet Akalın’ın Harbiye’deki konserinde konuk sanatçı olarak sahneye çıktı.

Türk pop müziğine damga vuran en değerli şarkıların söz yazarı ve bestecisi Ersay Üner, 200 milyon tıklanan İki Aşık şarkısını ve yakında kliplendireceği Selam şarkısını büyük bir coşku eşliğinde seslendirdi.

Demet Akalın’ın 2006 yılında yayınladığı Kusursuz 19 albümünde yer alan, söz ve müziği Ersay Üner’e ait Helal Olsun şarkısını birlikte seslendiren ikili, düet performansları ile dinleyicilerden büyük alkış aldı.

blank

Sosyal medya hesabından geceyle ilgili paylaşım yapan Ersay Üner, şu notu düştü: ”Yılların dostluğu Harbiye’de tekrar buluştu. Harika bir gece, harika bir anı daha. Nice güzel şarkılara, hatıralara Demo. Bu güzel geceye emek veren ve orada olan tüm dostlara sevgiler.” Demet Akalın ise, Ersay Üner’in sözlerine:
”Ayağına, gönlüne sağlık. Özlemişiz. Şeref verdin.” sözleriyle yanıt verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.