Demet Akalın: Haram zehir zıkkım olsun

Bir hayranı tarafından kendisine gönderilen ürünlerin kargoda zarar görmesi üzerine sinirlenen Demet Akalın yaptığı paylaşımla adeta ateş püskürdü.

Şarkıcı Demet Akalın, magazin dünyasında dobra kişiliğiyle tanınan bir isim. Sosyal medya hesabından günlük hayatına dair paylaşımlarda bulunan ve buradaki paylaşımlarında adeta ağzına ne gelirse çekinmeden söyleyen Demet Akalın, bir kargo firmasıyla kendisine gönderilen ürünlerin yolda bozulmuş olması üzerine adeta çılgına döndü ve bozulmuş ürünlerin fotoğraflarını hesabından paylaşarak şu yorumu yaptı:

“İğrençsin… El yapımı, her şeyi kırmışsın, yazık günah ya! Haram zehir zıkkım olsun. En çok turşuya üzüldüm. Ne ayva reçeli sağlam kalmış ne de diğerleri…” Demet Akalın, bir sonraki paylaşımında ise en azından kendisine bu ürünleri gönderen kişinin mutlu olması adına sağlam kalan ürünleri paylaşmış ve “Bunlar sağlam kalmış, ne yapacaksınız acaba cevap bekliyorum. Bir özür en azından kadıncağız nerelerden gönderdi ya!” notunu düşmüş.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.