Demet Akalın: Bir tek rock söylemiyorum

Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Demet Akalın, konuklarına keyifli bir gece yaşattı. Taşlarla süslü şık bir elbise ile sahneye çıkan Demet Akalın konuklarını selamladıktan sonra, son albümündeki şarkılarla konserine başladı. İlk andan itibaren yüksek tempoyu düşürmeyen Demet Akalın konuklarına, “Böyle hareketli şarkılarla devam edeyim mi? Yoksa direkt İbrahim Tatlıses şarkılarına geçmek istiyorum” dedi.

“Herkes Allah cezanı verecek” modunda diyerek gelen istek parçaları seslendiren Demet Akalın, “Herkesin isteklerini yerine getireceğim. Bir tek rock söylemiyorum. Her şeyi söylüyorum. Fasıllarda bile söylüyorum istersem. Hepsinden var, her telden var bende” dedi.

Orkestra üyeleri ve danscılarıyla girdiği espirili diyaloglarla da konuklarını güldüren Demet Akalın, birlikte fotoğraf çektirmek isteyen konuklarını da kırmadı. Hareketli parçalarıyla konserini tamamlayan Demet Akalın, özellikle kadın hayranlarını yerlerinde oturtmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.