Defne Samyeli, Mustafa Sandal’a aşk ayarı verdi!

Mustafa Sandal’ın hayatını kaleme aldığı ‘Beni Ağlatma’ adlı kitap ile ilk kez ortaya çıkan Defne Samyeli aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü.

‘Beni Ağlatma’ kitabını yayınlayan Mustafa Sandal, aşk hayatının bilinmeyen yönlerini Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye anlattı.

İlişkilerini gizleme isteği yüzünden Defne Samyeli tarafından terk edildiği ortaya çıkan 50 yaşındaki popçu, “Defne ne istediğini bilen, net bir kadın. ‘Senin bakış açın ve modun buysa bana uymuyor’ dedi ve yapması gerekeni yaptı” itirafıyla şaşırttı.

Mustafa Sandal, “Kitapta hayatınıza giren kadınlardan bahsediyorsunuz. İzinlerini aldınız mı? sorusuna ise “Hayır. Çünkü onları onore ederek anıyorum. Bir ilişki insanı büyütüyor, geliştirip bir sonraki adıma taşıyor. İlişkilerimin hayatımdaki kıymetinin çok farkındayım” yanıtını verdi.

Dava açmak durumunda kalmam

Mustafa Sandal‘ın açıklamaları karşısında suskunluğunu bozan Defne Samyeli çok sert sözler kaleme aldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.