Defne Samyeli kızı Deren Talu hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, Sinem Umaş’ın sosyal medyada ortaya attığı ‘Acun Ilıcalı Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’ya Londra’dan ev aldı.’ iddialarına sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderiyle ateş püskürdü.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın boşanacağı haberleri ortaya çıktıktan sonra Twitter hesabından bir açıklama yapan ‘Gelinim Olur Musun?’ programının eski yarışmacılarından Sinem Umaş, Ilıcalı’nın Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu ile ilişki yaşadığını, hatta Talu’ya Londra’dan ev aldığını iddia etti.

blank

Bu iddiaların ardından çılgına dönen Defne Samyeli sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Samyeli açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“SORUMLULAR ELBETTE ORTAYA ÇIKACAK, CEZALARINI ÇEKECEKLER”

“Yine dedikodu, yine iftira, yine sosyal medyada yorum adı altında bir ton rezillik! Ne ilişkisi, ne Londra’sı, ne evi? Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım Deren’in adını karıştırmaya çalıştıkları tamamen uydurma bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlular elbette ortaya çıkacak, cezalarını çekecekler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler mutlaka bedelini öderler.”

İşte o açıklama:

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.