“Defin – Ecin” beyazperde de korkutacak!

Yapımcılığını Cengiz Kaplan’ın, yönetmenliğini Oğuz Yalçın’ın üstlendiği film çok yakında vizyonda olacak.

Tüyler ürperten konuya sahip olan filmin çekimlerinin tamamı Aydın merkez, Sultanhisar ilçesi ve Kavaklı Köyü’nde gerçekleşmiştir.

Oyuncu kadrosunda ünlü isimlerin de yer aldığı kadro Vural Buldu, Sefa Zengin, Deniz Özbay ve Melih Çardak’ ın yanı sıra genç Yetenekler Cengiz Kaplan ve Tuğba Gökhan başrollerini paylaşmıştır.

CEM ajans Cast direktörü olarak çalışan Tuğba Gökhan’ ın ilk ve uzun soluklu işi olduğu, beyaz perdede oyunculuğa devam edip etmeyeceği de akıllarda olan bi sorudur.

Filmin konusu Hazreti Süleyman zamanına dayanan bir cin topluluğu olan zulmanlardan günümüze kadar gelen ve ulaşan lanetli zulman definesini konu almakla birlikte 1991 yılında yaşanan olayı işlemektedir. Yasal zorunluluklardan dolayı kişi ve yer isimleri tamamen değiştirilmiştir.

Altı aylık evli olan Hakan ve Zeynep’in hikayesi; Hakan’ın borçlar yüzünden Tefecilerin eline düşmesi ile başlıyor. Kocasına yardım etmek isteyen Zeynep’ in Bodrum katındaki babasından kalan sandığın içindeki haritayı Hakan’a göstermesi ile kendilerini lanetin ve kabusun içinde bulurlar. Cinlerin etkisi ile dost ve düşman, gece ve gündüz, hayaller ve gerçekler ayırt edilemez. Artık hayatları eskisi gibi olmayacaktır. Nefesinizi kesecek gerilim tüyler ürpertici hikayesiyle sizi tamamen içine alacaktır.

Defin – Ecin’ in yapımcılığını üstlenen Cengiz Kaplan filmindeki oyunculuğunun yanı sıra senaryoyu da Çetin Büyükakın ile kaleme almışlar ve beyaz perdeye kurgulamışlardır.

98 dakikalık sinema çekim süresine sahip filmin görüntü yönetmenliğini R. Batuhan Tombul, yönetmenliğini ise Antepfıstığı, Deli Dumrul’ un da yönetmeni olan Oğuz Yalçın üstleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.