Davut Güloğlu’nun Sıla için söylediği “S… olsun gitsin” sözlerinin cezası belli oldu

Davut Güloğlu’na Sıla’ya için söylediği “S… olsun gitsin” sözleri için 14 ay hapis cezası verildi. Mahkeme hapis cezasını para cezasına çevirerek Güloğlu’na 8 Bin 500 TL para cezası verdi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yenikapı’da yapılan “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” için “Darbeye karşıyım ama Yenikapı’daki şova katılmayacağım” diyen şarkıcı Sıla’ya Davut Güloğlu bir televizyon programından cevap vermiş ve, “S… olsun gitsin” demişti.

Güloğlu’nun bu sözlerinin ardından Sıla şikayetçi olmuş ve Güloğlu hakkında “basın yoluyla hakaret” suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

HAPİS CEZASINI PARA CEZASINA ÇEVİRDİ

İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davada mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme Davut Güloğlu’na, “Basın yoluyla hakaret” suçundan 14 ay hapis cezası verdi. Bu cezayı da para cezasına çeviren mahkeme, Güloğlu’na 8 Bin 500 TL para cezasına hükmetti.

Cezada ertelemeye gitmeyen mahkeme Güloğlu’nun parayı 12 taksitle ödemesine karar verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.