CVK Park Bosphorus Hotel, Nilay Keçeci’nin özel davetine ev sahipliği yaptı

CVK Park Bosphorus Hotel’in terasında yer alan ve şehrin en gözde yeme – içme adreslerinden biri olan, İstanbul’u panoramik gören boğaz manzarası, her damak tadına hitap eden menüleri ile yerli – yabancı tüm ziyaretçilerinden tam not alan Izaka Terrace, ünlü isimleri forma sokan uzman diyetisyen Nilay Keçeci’nin yeni yayınlanan

Diyet Hakkında Her Şey kitabının davetine ev sahipliği yaptı.

Yenilenen dekoru, ayrıcalıklı hizmet anlayışı, şef Fırat Kılıç’ın önderliğinde hazırlanan lezzetleri ve panoramik boğaz manzarası ile misafirlerine güzel deneyimler yaşatan Izaka Terrace, şehirde keyifli anlar geçirmek isteyenlerin buluşma noktası olarak öne çıkmaya devam ederken, özel davetlerin de yeni favorisi olarak kendini gösteriyor.

blank

CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan ve otelin kaliteli hizmet anlayışını her detayında yaşatan Izaka Terrace, uzman diyetisyen Nilay Keçeci’nin yeni yayınlanan Diyet Hakkında Her Şey kitabının tanıtım daveti için tercihi oldu. Birbirinden önemli isimlerin sağlıklı beslenme, zayıflama, forma girme konusunda danıştığı uzman diyetisyen Nilay Keçeci’yi bu anlamlı gününde Merve Özbey Koçak, Bengü Selimoğlu, Aylin Kontente, Özgür Ozan, Ala Tokel gibi birçok isim yalnız bırakmadı. Izaka Terrace’ın özenle hazırladığı, sağlıklı ikramlar, mekanın eşsiz boğaz manzarası davetlilerden tam not aldı. Tüm hastalıkların tedavisinin aslında sağlıklı yaşam, beslenme ve diyette gizli olduğunu, günlük hayatta yenmeyen, sevilmeyen şeylere kilo vermek uğruna katlanılabileceğini, diyetten sonra neden kilo alındığını, verilen kiloların nasıl korunacağını anlatan uzman diyetisyen Nilay Keçeci, kitabında yer verdiği sevilen yemeklerle diyet listelerinden ve kaliteli yaşam ipuçlarından da bahsetti.

Adres: Gümüşsuyu Mahallesi İnönü Cad. No:8, Taksim / İstanbul / Türkiye

Rezervasyon: +90 (212) 708 38 38 / [email protected]

Whatsapp Rezervasyon: 0530 349 96 75

@izakaterrace

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.