Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 Temmuz’da Bursa’da… Teşkilat hazırlıkları başladı

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, 2 Temmuz 2022 Cumartesi Günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa’ya geleceğini duyurdu.

BURSA (İGFA) – Geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’i ziyaret eden AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Başkan Kandemir’e Bursa Teşkilatları olarak çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Her kademeden teşkilat mensupları ile AK Parti’nin Bursa ve Türkiye’nin önüne serdiği güçlü gelecek vizyonunu ve kazanımlarını anlatmak adına gece gündüz çalıştıklarını belirterek, Bursa teşkilatlarının her dönemde olduğu gibi sahada çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını söyledi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ise Bursa teşkilatlarının çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiklerini ifade ederek, partilerinin 2023 ve sonraki hedeflerinde en büyük destek ve güç kaynağının her dönemde olduğu gibi Bursa teşkilatları olacağına olan inancını dile getirdi.

Başkan Gürkan, Erkan Kandemir ziyaretinin ardından Bursa Merinos AKKM Yıldırım Beyazıt Salonu’nda AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarının da katılımları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Başkan Gürkan, 2 Temmuz 2022 Cumartesi Günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa ziyareti için tüm teşkilatları ile hazır olduklarını belirtti. AK Parti’nin en güçlü kalelerinden olan Bursa’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan güvenini bir kez daha göstermek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Gürkan, program gününe kadar gerçekleştirecekleri organizasyonlar için en iyi şekilde hazırlanacaklarını vurguladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.