TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Canlı Yayınla D-Smart ve D-Smart Go’da

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, başkan seçildikten sonra ilk canlı programında D-Smart’ın konuğu oluyor. Emre Bol’un sunacağı Bol’ca Futbol Özel’e katılacak Mehmet Büyükekşi perşembe ( yarın ) saat 11.00’de merak edilen tüm soruları 77. Kanal Spor Smart’ta yanıtlayacak.

Takımların harcama limitleri nasıl belirlendi? Yayın ihalesinde son durum nedir? Süper Lig Kulüpleri dışında 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve amatör lig takımları için ne gibi planları var? Milli Takım hakkında görüşleri neler? Hakemler konusunda neler düşünüyor?

Emre Bol ve spor dünyasının önemli isimleri soracak, Mehmet Büyükekşi D-Smart canlı yayınında yanıtlayacak.

Bol’ca Futbol Özel, Mehmet Büyükekşi’nin konuk olacağı bölümüyle yarın saat 11.00’den itibaren canlı yayınla D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.