Country müziğin süperstarı Blake Shelton ‘Yaşayan En Seksi Erkek’ seçildi

Tüm dünyada hayran kitlesi olan ABD’li country müzisyeni ve The Voice adlı yarışmanın jürisi Blake Shelton, People Dergisi tarafından 2017 yılının ‘Yaşayan En Seksi Erkek’i olarak seçildi.

41 yaşındaki müzisyeni ilk tebrik eden, iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi ünlü sanatçı Gwen Stefani oldu.

blank

2017 yılı için tam bir Blake Shelton yılı demek doğru olur. Zira kendisi sadece ‘Yaşayan En Seksi Erkek’ seçilmekle kalmadı. Ayrıca People’s Choice Ödülleri’nde country müzik dalındaki tüm kategorilerde ödülleri kucakladı. Bununla da kalmadı; Billboard Müzik Ödülleri’nde ‘en iyi counrty müzik sanatçısı’ ödülünü de aldı.

Tüm bu ödüllere ek olarak, 3 Kasım’da yayınlanan 11. stüdyo albümü Texoma Shore ile, altıncı kez No 1 albümüne de imza atmış oldu. Bakalım yıl bitmeden Blake Shelton’ı başka neler bekliyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.