Ceyda Düvenci, yeni doğan oğlu Okan Ali’yle birlikte ilk kez fotoğraf paylaştı

Hoş geldin, ömrümün ikinci meyvesi…

Ceyda Düvenci, eşi Bülent Şakrak ve 1 temmuz’da dünyaya gelen oğulları Okan Ali’yle birlikte ilk kez fotoğraf paylaştı.

Fotoğrafın altına oğluna yazdığı duygu dolu metni de ekleyen Düvenci, mutluluğunu da şu sözlerle dile getirdi: Hayatın içinde, hayata dair bir sürü şey olup biterken kendi dünyama çekildim, yuvamda sevdiklerimle son iki ay hayatımın mucizesini yaşadım. Seni kucağıma almak için hazırlıklarım büyük oldu… Emekle ve aşkla bekledim seni. Endişeli, umut dolu, aşkla, korkularımın üstüne gide gide… Dokuz ay sabırla bazen de sabırsız… Baban ve kardeşin en büyük gücüm oldu” dedi. Büyük bir heyecan ve aşkla oğlunu bekleyen Düvenci, “Hoş geldin, ömrümün ikinci meyvesi” dediği oğluna yazdığı yazıda, doğumu esnasında yoğun duygular yaşadığını ve hıçkırarak ağladığını da ifade etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.