Cenk Eren bir yılın özlemini Bodrum’da sevenleri ile birlikte doyasıya çıkardı

Sezona hızlı bir giriş yapan ve yeni adresi Yalıkavak Marina olan Günay Restaurant’da önceki akşam Cenk Eren sahne aldı. Bir yıla yakın sahnelerin kapalı olmasından dolayı sahnelerden uzak kalan Cenk Eren bir yılın özlemini sevenleri ile birlikte doyasıya çıkardı.

Geçtiğimiz hafta çıkardığı “Repertuvar” albüm serisine Barış Manço şarkılarıyla programına başlayan Cenk Eren, “Pandemiden dolayı şarkı söylemeyi unuttuk, bizi biraz alkışlar mısınız” diyerek kendisini dinlemeye gelen misafirlerine takıldı.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Eren, konserini hareketli şarkılarla kapatarak alkışlar eşliğinde sahneden indi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.