Cem Yılmaz’ı izlemeye gitti… Fahriye Evcen az kalsın doğuruyordu!

Hamileliğinde 9. aya giren oyuncu Fahriye Evcen ve eşi Burak Özçivit geçtiğimiz akşam Cem Yılmaz’ı izlemeye gitti. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan çift, “Valla tekmeledi, son dakikaları biraz zor geçti” dedi.

Doğumuna sayılı günler kalan Fahriye Evcen dün akşam eşi Burak Özçivit’le birlikte Cem Yılmaz’ın yeni gösterisini izlemeye gitti.

Çıkışta magazin muhabirleri ünlü çifte “Cem Yılmaz’ın güldürme, güldürme doğuracağım” esprisini hatırlattı.

Cem Yılmaz’ı izlemeye giderken biraz tereddüt ettiklerini belirten ünlü çift, “Valla tekmeledi, son dakikaları biraz zor geçti. Malum az kaldı” diyerek gülmeye başladı.

ÇOCUKLARININ İSMİ: KARAN

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit doğacak oğullarına Karan ismini koyacak. Bu isimle henüz doğmadan Instagram hesabı açan çift oldukça konuşulmuştu. Burak Özçivit konuyla ilgili “Sosyal medyada bir sürü sahte hesap oluyor. Bunların önüne geçmek ve kimse profil oluşturmasın diye yaptık. Farklı bir nedeni yok” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.