Cem Yılmaz, Ozan Güven sessizliğini bozdu

Ozan Güven'in Deniz Bulutsuz'a yaptığı darp haberlerinden sonra yakın arkadaşı Cem Yılmaz'da sessizliğini bozdu

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Deniz Bulutsuz’a darp uyguladığı iddia edilen Ozan Güven, savunmasında olayların o şekilde olmadığını ve yanlış haberler yapıldığını iddia etmişti.

Konu ile ilgili yakın arkadaşı olan Cem Yılmaz’ın ne diyeceği de merak edilen konulardan biriydi. Ünlü komedyen sosyal medyadan bir açıklama yaptı ve “Sevgili arkadaşlar.

Kadına şiddet meselesinin “tarafı” olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir.

Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey söyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın.

Sosyal medya üzerinden bu meseleyi yazmak çizmek istememek ile başka çirkin duyguları, düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz.

Her şey birbirine giriyor. Çok üzgünüm” dedi.

Ozan Güven: Şiddet hiçbir vicdanda aklanamaz

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.