Ozan Güven: Şiddet hiçbir vicdanda aklanamaz

Ünlü oyuncu Ozan Güven geçtiğimiz günlerde Deniz Bulut'u darp ettiği iddiasıyla mahkemeye verilmişti. Star Tv ekranlarında yayınlanan Babil dizisinde rol alan Ozan Güven'in sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz'a şiddet gösterme iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Güven, sessizliğini bozdu ve konuyla ilgili kamuoyu açıklamasını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddia edilen Ozan Güven sessizliğini bozdu. Hakkında birçok suçlama ile mahkemeye verilen Ozan Güven sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna yönelik bir açıklamada bulundu. Güven’in yaptığı açıklamada: “Şiddet hiçbir vicdanda aklanamaz” ifadesi dikkatlerden kaçmadı. İşte Güven’in açıklaması:

blank

“Kamuoyunun dikkatine sunulur,
Öncelikle, birkaç gündür kamu vicdanında rahatsızlığa sebebiyet veren talihsiz olayın konusu ve merkezinde olmanın üzüntüsünü yaşadığımın bilinmesini isterim. Açıklama yapma ihtiyacım, istemeden sebep olduğum bu meşguliyete karşı duyduğum sorumluluktandır.
Şiddet hiçbir vicdanda aklanamaz. İster fiziksel, ister ruhsal, ister sosyal olsun, kabul edilmemelidir; tepkiyi hak eder.
Tam da bu sebeple, değerli kamuoyundan hukuki sürecin sonuçlanmasını beklemelerini, adalet kararlarını ve tepkilerini bu doğrultuda vermelerini önemle rica ederim.
Ben sabrediyorum, lütfen siz de sabredin.
Saygılarımla, Ozan Güven.”

Sevgilisini döven Ozan Güven, gizlilik kararı aldırdı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.