Cem Yılmaz gişede Hollywood’un dünyaca ünlü starlarıyla yarışacak

Cem Yılmaz’ın merakla beklenen yeni filmi Ali Baba ve Yedi Cüceler, 13 Kasım’da vizyona giriyor. Yaz aylarında çekimleri tamamlanan filmin vizyon tarihi 16 Ekim’di. Ancak ülkemizde art arda yaşanan olaylar nedeniyle vizyon tarihini 1 ay erteleyen Cem Yılmaz, gişede Hollywood’un dünyaca ünlü starlarıyla yarışacak.

RAKİPLERİ ÇOK GÜÇLÜ

Ali Baba ve Yedi Cüceler’in vizyona girdiği hafta art arda Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin ‘By the See’, Tom Hanks’in ‘Casuslar Köprüsü’, Nicole Kidman’ın ‘Gizemli Gerçek’, Kate Winslet’ın ‘Düşler Terazisi’ ile Jennifer Lawrence’in başrolünü oynadığı tüm dünyada ilgiyle beklenen Açlık Oyunları filmi izleyiciyle buluşacak. Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve başrolünü oynadığı filmde Zafer Algöz, Irina Ivkina ve Çetin Altay rol alıyor. Filmin ne kadar gişe yapacağı merakla bekleniyor.

CEM YILMAZ’IN FİLMLERİ VE GİŞE RAKAMLARI

G.O.R.A. 2004 4.001.711
Hokkabaz 2006 1.710.212
A.R.O.G 2008 3.707.086
Yahşi Batı 2010 2.323.061
Pek Yakında 2014 2.187.278

CEM YILMAZ’IN SON FİLMİ ‘ALİ BABA VE 7 CÜCELER’İN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.