Cem Yılmaz: 1988-1989 yıllarında garsonluk yaptım, çalıştım

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, katıldığı bir programda kendisi hakkında samimi bir açıklamada bulundu. Yazdığı karakterler içinde en sevdiği rolü anlatan Cem Yılmaz, sebebini söylerken kendisi hakkında da bilinmeyen bir şeyi açıklamış oldu.

Cem Yılmaz, Can Şengün’ün kendi adıyla yayınlanan Sıkı Fıkı adlı programına konuk oldu. Burada kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Yılmaz, yazdığı karakterler içerisinde kendisine en yakın bulduğu ismi açıkladı. Kendisinin de zamanında garsonluk yaptığını söyleyen Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Vallahi galiba mesleki olarak kendi yazdığım hikâyeler olduğu için iki tanesine kendimi çok yakın hissediyorum. Birisi ‘Karakomik Filmler’deki feribot garsonu ‘Ayzek’ karakteri diyebilirim. Yani benim tabii ön dişlerim yok anlamında değil ama kalpten sevdiğim bir karakterdir. Diğeri de saflık ve bir şeylerle ilgili tutkulu olma haliyle bana benzeyen ‘Hokkabaz’ filmindeki ‘İskender Tünaydın’ diyebilirim.

Yani benim bugün burada yaptıklarımı saymazsak öylesi sınırsız tutkularım yoktur ama ‘İskender Tünaydın’ ile feribotta çalışan ‘Ayzek’ karakterini kendime yakın buluyorum. Çünkü ben 1988-1989 yıllarında garsonluk yaptım, çalıştım, ‘Ayzek’in yaptığı işi yaptım kısaca o duyguyu biliyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.