Cansu Dere’nin partneri Murat Yıldırım mı olacak?

Muhteşem Yüzyıl dizisinden sonra hiç bir dizide yer almayan ve yeni sezonda Ay Yapım dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Cansu Dere’nin partneri olması için Murat Yıldırım’ın gündemde olduğu iddia edildi.Bilindiği gibi Cansu Dere ve Murat Yıldırım geçen sezon Endemol Türkiye ile aynı dizide olmak için anlaşmış fakat uygun bir senaryo bulunamaması sonunca anlaşmalar bozulmuş ve Murat Yıldırım Gecenin Kraliçesi dizisi ile anlaşarak Meryem Uzerli’nin partneri olmuştu.Dizinin erken final yapmasından sonra bir süre dinlenmek istediğini söyleyen Murat Yıldırım’ın da teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Ekranların Yeni İkilisi Gökçe Bahadır ve Kadir Doğulu

Ay Yapım’ın başta Cansu Dere için hazırladığı ilk tanıtımının da yayınlandıktan sonra yeni sezona ertelenen ‘Beyaz Gece’ dizisi için yapım şirketi Gökçe Bahadır ile anlaştı.Gökçe Bahadır’ın partneri olması için de Kadir Doğulu ile büyük ölçüde anlaşıldı.Şu sıralarda Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde yer alan Kadir Doğulu yeni sezonda Beyaz Gece dizisinde Gökçe Bahadır’ın partneri olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.