Cansu Dere ve Caner Cindoruk’lu “Sadakatsiz” koronavirüs engeline takıldı

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı “Sadakatsiz” dizisiyle ilgili hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı. Dizinin bu akşam yayınlanması beklenen yeni bölümü, koronavirüs engeline takıldı.

Çarşamba akşamları sevenleriyle buluşan ‘Sadakatsiz’ dizisi bu hafta Covid-19 engeline takıldı. Dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmeyeceğini açıklayan kanal yönetimi, “Değerli izleyicilerimiz, pandemi sebebiyle ne yazık ki bu akşamki yayınımıza kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…” ifadelerini kullandı.

Dizinin 9. bölümünün yayınlanmayacağının açıklanmasının ardından dizinin hayranları büyük bir üzüntü yaşadı. Dizinin 9. bölüm fragmanı dün akşam yayınlanmıştı. Dizinin takipçileri kanal yönetime, “1 günde ne değişti?” diye sordu.

Gerçek hayatta da aldatıldım! Cansu Dere’den Sadakatsiz itirafı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.