Can Yaman’dan Demet Özdemir hakkında iddialı açıklama!

Ünlü oyuncu Can Yaman, Star TV ekranlarında yayınlanmış final yapan dizisi Erkenci Kuş’ta partneri Demet Özdemir hakkında iddialı bir açıklama yaptı. Yaman, “Demet ile ben gelmiş geçmiş en uyumlu çiftlerden biriyiz. Kimya olarak, enerji olarak.” dedi.

Oyuncu Can Yaman, önceki akşam çıktığı gece turunda görüntülendi. Başrollerini Demet Özdemir ile paylaştığı dizisi final yapan Can Yaman, iddialı bir açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu “Demet ile ben gelmiş geçmiş en uyumlu çiftlerden biriyiz. Kimya olarak, enerji olarak. Başka karakterkler adı altında, bambaşka bir styling ile farklı bir iş yapılsa yine çok beğenileceğini, merak uyandıracağına inanıyorum.” dedi.

‘YURT DIŞINDA BUNUN KARŞILIĞI YOK’

Can Yaman, ‘Neden aksiyon dizilerinde yoksunuz’ sorusuna da yanıt verdi:

“Mafya dizileri, aksiyon dizileri bizim izleyicimize hitap eden işler. Yurt dışında bunun karşılığı yok. Aşk ve romantik komedi dizilerinin karşılığı var. O yüzden tercihim bu yönde.”

YouTube video

Can Yaman’ın Yunan basınına orta parmak işareti yapması gündeme bomba gibi düştü

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.