“Karışma Bende” seyirciyle buluşmak için gün sayıyor

Başrollerini Sefa Kındır, Mami Emen, Sinan Poyraz, Bengi İdil Uras, Kıvanç Baran Arslan ve Asuman Dabak’ın paylaştığı komedi macera filmi “Karışma Bende” 18 Ekim’de vizyona giriyor.

Türkiye’nin en popüler youtuberlarından olan Facia 3’lü’nün ikinci filmi olan Karışma Bende’nin beklenen afişi görücüye çıktı.

blank
Karışma Bende

Çekimleri Adana, İzmir ve İstanbul’da gerçekleşen film, sosyal medya fenomeni olmayı kafaya koyan Sefa’nın bir kız uğruna gittiği İzmir’de başına gelen trajikomik olayları konu alıyor. Adana’dan ev arkadaşları olan Mami ve Fatih’in de Sefa’yı yalnız bırakmadıkları sürprizlerle dolu macera, yüksek kahkaha dozuyla seyirciyi gülmekten kırıp geçirecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.