Can Yaman, Demet Özdemir’in bir numaralı fanı!

Yakışıklı oyuncu Can Yaman bir süredir araları bozuk olduğu iddia edilen Demet Özdemir için açıklamada bulundu.

Doğum gününü kutlamaması nedeniyle Demet Özdemir ile arasının bozuk olduğu iddialarına Can Yaman şu sözlerle yanıt verdi:”Hiçbir özel konuya bugüne kadar cevap vermedim. Bundan sonra da cevap vermek çok yersiz olur. Beni kutlayıp, kutlamaması hiç önemli değil. Demet benim için çok değerli. Çok kıymetli, çok özel. Her zaman da böyle olacak. Ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın hiç bir şey önemli değil. Demet benim için çok özel, çok kıymetli, çok değerli… Bu hep de böyle kalacak. Özel sorulara hiçbir zaman cevap vermedim, şimdi de vermeyeceğim. Özel konular bana kalsın. Her zaman yanındayım. Her zaman da bir numaralı fanı, takipçisi ben olacağım bu bir gerçek. Her zaman ben onu severek izliyorum. Benim için çok kıymetli, çok yetenekli bir oyuncudur Demet.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.