Camper x SailGP Koleksiyonu Satışa Sunuldu

Sporun zirvesi olan –SailGP-nin resmi ayakkabı tedarikçisi olan Camper, hem SailGP hem de İspanya SailGP Takımı için özel bir teknik ve günlük ayakkabı koleksiyonu sunuyor.

Bu koleksiyon, kalite, performans ve sürdürülebilirlik odaklı oluşturulmuştur. Camper tarihinin bir parçasını oluşturan yelkencilik ve denizden ilham alarak, SailGP personeline ve İspanyol ekibine tedarik edilenler de dahil olmak üzere, gezegene daha nazik davranan ve performans, tasarım ve dayanıklılık sağlayan özel SailGP stilleri geliştirdik.

Suda

Çok yönlü performans avantajlarını Gore-Tex Surround teknolojisinin kişiselleştirilmiş estetik ve benzersiz su geçirmez nefes alabilirliği ile birleştiren bir model olan CRCLR’yi temel alan teknolojik olarak gelişmiş bir spor ayakkabı. Düşük bilekli spor ayakkabı, SailGP’nin 2. sezonu için iki farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak; siyah-beyaz detaylı kırmızı ve kırmızı detaylı nötr siyah-beyaz.

Kıyıda

SailGP işbirliğinin daha gündelik tarafı için Camper, ikonik Pelotas XL modelini yeniden tasarladı. Süet ve geri dönüştürülmüş PET üst kısımlarla yapılan bu model, iki benzersiz stilde sunulacak: İspanya SailGP Ekibi için siyah detaylı kırmızı ve SailGP personeli için kırmızı detaylı nötr siyah-beyaz seçeneği.

​Yeni bir Match seçeneği
Camper’ın popüler unisex sandaleti – SailGP 2. Sezonu için tamamen siyah üst kısımlara ve kontrast kırmızı bir dış tabana sahip olarak tasarlandı.
SailGP x Camper koleksiyonu belirli Camper mağazalarında, Camper.com’da ve SailGP’nin perakende kanallarında satışa sunuldu. Koleksiyonun satışlarının %1’i Camper tarafından çevresel amaçlar için bağışlanacak.

blank

SailGP Hakkında
SailGP daha iyi bir gelecek için yarışıyor ve doğa tarafından desteklenen bir dünyayı savunuyor. Sporun zirve ligi olan SailGP, dünya çapında ikonik stadyum tarzı mekanlarda kısa ve yoğun yarışlarda mücadele ederken büyük finale gidiyor ve yelkenciliğin en büyük ödülü olan 1 milyon ABD dolar sunuyor. Yüksek teknoloji ürünü, yüksek hızlı aksiyonlu yarış, yelkenciliğin en iyi atletlerini, aynı hidro yaldız F50 katamaranlarında yarıştırarak, saatte 60 mil / saat’e yaklaşan heyecan verici hızlarda uçuyor. Daha fazla bilgi için SailGP.com’u ziyaret edin.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.