Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi ve kanalı belli oldu

Çağatay Ulusoy‘un yeni sezondaki dizisi hangi kanalda yayınlanacak belli oldu. Yapımcılığını Ay Yapım’ın yapacağı, senaristliğini Ertan Kurtulan’ın yapacağı dizinin erkek başrol oyuncusu için Çağatay Ulusoy ile anlaşma sağlanmıştı. Ulusoy’a yeni ve güzel bir yetenekli ismin eşlik edeceği konuşuluyor. Merakla beklenen dizi Eylül ayında Show Tv’de izleyicisi ile buluşacak.

Dizinin yönetmeni ile de anlaşma sağlandı. Daha önce Ezel, Karadayı ve Son gibi başarılı projelerde yönetmenlik yapan Uluç Bayraktar ile anlaşma sağlandı.

Son olarak Medcezir dizisiyle ve Delibal filmiyle karşımıza çıkan başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy ekranlara yeniden dönüş yapıyor. Bir sezonluk aranın ardından yine Ay Yapım imzalı bir dizide rol alacak olan Çağatay Ulusoy dizinin Ocak ayında değil Eylül ayında başlayacağını açıkladı. Yeni rolü için ABD’de silah eğitimi aldığını söyleyen Ulusoy, dizinin polisiye tarzında olacağını ve işin içinde yine aşkın olacağını söyledi. Önceki işlerinden farklı olacağını söyleyen başarılı oyuncu senaryonun bu sıralarda yazıldığını açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.