Çağatay Ulusoy ve Yeşilçam dizi oyuncuları heyecanlarını anlattı

Özel yapımlarıyla beğenileri toplayan Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin ilk özel yapım dönem dizisi ‘Yeşilçam’, yayınlandığı günden bu yana adından sıkça söz ettirdi.

Zengin kadrosu ve nostaljik atmosferiyle seyircileri geçmişe doğru bir zaman yolculuğuna çıkaran dizinin ekibi Yekta Kopan’ın moderatörlüğünde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

YouTube video

BluTV’nin izleyenleri Yeşilçam Sineması’nın görkemli dünyasına götüren özel yapımı ‘Yeşilçam’, etkileyici hikayesiyle büyük ilgi gördü. Dizinin ikinci sezon çekimleri devam ederken Yekta Kopan, dizinin usta yönetmeni Çağan Irmak ve başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik ve Bora Akkaş ile bir araya gelerek ‘Bir Yeşilçam Sohbeti’ gerçekleştirdi. Dizinin senaristleri Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün de video bağlantısı ile dahil olduğu programda ‘Yeşilçam’ın dünyasının nasıl kurulduğundan set anılarına, Yeşilçam Sineması’ndan oyuncuların dönem işinde yer almakla ilgili düşüncelerine kadar birçok konu masaya yatırıldı.

Dizinin senaristleri ve yönetmeni Yeşilçam dönemini sadece güzel yönleriyle değil günahlarıyla da yansıtmak istediklerinin altını çizerken dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, oynadığı ‘Semih Ateş’ karakterinin şimdiye kadar canlandırdığı karakterler arasında apayrı bir yere sahip olduğunu ekledi. Yetkin Dikinciler’in geçmişte Yeşilçam’ın efsane ismi Kartal Tibet’le yaşadığı anı ise yüzlerde tebessüm yarattı. Yer yer eğlenceli anlara sahne olan ‘Bir Yeşilçam Sohbeti’, Çağan Irmak’ın çekimlerin arka planını anlatmasıyla izleyenlere keyifli dakikalar sunarken bu ilginç sohbet, dizinin ikinci sezonuna dair beklentileri iyice artırdı.

60’lı yılların ihtişamlı atmosferini izleyenlerin evlerine taşıyan ‘Yeşilçam’ renkli hikayesiyle sadece BluTV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.