Çağatay Ulusoy sevenlerini hem şaşırtı hem de mutlu etti

Çağatay Ulusoy fotoğraf paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Sevilen oyuncu Çağatay Ulusoy uzun aradan sonra resmi instagram hesabından paylaşmış olduğu fotoğrafla sevenlerini hem şaşırtıp hem de mutlu etti.Sevilen oyuncu en son İnstagram’da yaklasık 1.5 ay önce fotoğraf paylasmıstı ve 1.5 ay sonra bu akşam saatlerinde de en son Leyla Lydia Tuğutlu ile başrollerini paylaştığı Delibal filmini yazarak fotoğraf paylastı.İnstagram hesabında paylaştığı fotoğraf paylasımdan 20 dakika sonra sosyal medya sitesi Twitter’de kısa sürede en çok konuşulanlar arasında yer aldı ve oyuncunun sevenleri paylaşmış olduğu fotoğrafla ilgili 5 bin civarında tweet paylaşımında bulundular.

İşte kısa sürede sosyal medya da en çok konuşulan olan Çağatay Ulusoy fotoğrafı

cagatay ulusoy

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.