Çağatay Ulusoy ile oynayacağı rolü Bensu Soral’a kaptıran Yasemin Allen’den şok açıklama

Çağatay Ulusoy ile oynayacağı rolü yarı fiyatına kabul eden Bensu Soral’a kaptıran Yasemin Allen ağır konuştu: Herkesin bir kaşesi var!

Suna Yıldızoğlu’nun kızı Yasemin Allen Şeref Meselesi dizisinde Özge, Muhteşem Yüzyıl’da da Defne Sultan karakterine hayat vermişti. Son olarak da Murat Boz ile ‘Dönerse Senindir’ filminde rol alan ama filmi henüz vizyona girmeyen Yasemin Allen Çağatay Ulusoy ile ‘İçeride’ adlı dizide başrolü paylaşacaktı. İmzalar atılmak üzereyken rolü yarı fiyatına oynamayı kabul eden Bensu Soral işi kapmıştı. Önceki gece Bebek’te esmer bir gençle sabaha kadar eğlenen Yasemin Allen gazetecilerin ‘Sizden daha az para istediği için rolünüzü Bensu Soral’a kaptırdığınız konuşuluyor’ demesi üzerine “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum ama herkesin bir kaşesi var” diyerek çıkan haberleri farklı bir boyuta taşıdı.

ÇAĞATAY ULUSOY, ROLÜ İÇİN İMAJ DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ

ÇAĞATAY ULUSOY’UN MERAKLA BEKLENEN DİZİSİ ‘İÇERİDEN’DE KADIN OYUNCU KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.