Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın ayrıldı mı?

Duygu Sarışın, geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı. Sarışın, Çağatay Ulusoy ile ayrıldıklarına yönelik çıkan iddialara yanıt verdi. Ünlü oyuncu, "Biz ayrılmadık. Öyle yoksa 3-4 kere ayrılıp barışacak tipler değiliz." dedi.

Duygu Sarışın, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Bir kafede arkadaşı ile oturan Sarışın, çıkışta basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti.

Oyuncu, sevgilisi Çağatay Ulusoy ile ayrıldıkları yönünde ortaya atılan iddiaları “Biz ayrılmadık ki” diyerek yalanladı.

“HER İLİŞKİDE TARTIŞMALAR OLUR”

Duygu Sarışın, muhabirlerin “5-6 kez ayrılıp barıştığınıza dair haberler çıktı. Bu haberler sizi üzüyor mu?” sorusuna, “Sizin gazeteci arkadaşlarınız yazıyor. Öyle yoksa 3-4 kere ayrılıp barışacak tipler değiliz. Her ilişkide tartışmalar olur, kardeşimle bile tartışıyoruz bazen” şeklinde cevap verdi.

blank
Duygu Sarışın

“ÇAĞATAY O KADAR DA KİLOLU DEĞİL”

Sarışın, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Çağatay Ulusoy’un kilolu görüntüleriyle ilgili, “Onu Çağatay’ı bulunca ona sorun, ama göründüğü gibi o kadar da kilolu değil” dedi.

Çağatay Ulusoy ve sevgilisi Duygu Sarışın tatilde!

“KÖTÜ OLDUM”

Oyuncu, yakın arkadaşları Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’in ölüm tehditleri aldıkları iddiaları hakkında, “O olaydan haberim yok. Çok tedirgin oldum, kötü oldum ama önlemlerini almışlardır eminim” şeklinde konuşarak arabasına binip uzaklaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.