Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu’nda müzik şöleni

Türkiye’nin konser ve eğlence lokomotifi Kerki Solfej, sonbahar konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Eylül ve ekim ayları boyunca Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek olan güz konserlerinde birbirinden ünlü sanatçıları sevenleriyle buluşturacak.

Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu’nda ünlü isimlerin sevenleriyle buluşacağı konser serisi eylül ayında; 24 Eylül Barabar, 25 Eylül Levent Yüksel’in sahneleriyle Bursalıları müzikle buluşturacak.

Ekim’de Konserler Bir Başka Güzel

Kerki Solfej Güz Konserleri ekim ayında Bursa’da dolu dizgin geçecek. 1 Ekim’de Yıldız Tilbe’yle başlayacak olan Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu konserleri; 6 Ekim Erol Evgin, 7 Ekim Can Bonomo, 9 Ekim Mabel Matiz, 16 Ekim mor ve ötesi, 17 Ekim Tuğba Yurt, 20 Ekim Buray, 21 Ekim Ayta Sözeri, 22 Ekim Sıla ve 24 Ekim Funda Arar’ın sahneleriyle sevenlerine müzikal şölen yaşatacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.