Burcu Özberk yeni yıla Ebru Gündeş’i dinleyerek girdi

Son yılların gözde ismi Burcu Özberk yeni yıla Kıbrıs Concorde Luxury Resort otelde arkadaşları ile merhaba dedi.

Sagaza imzalı iddialı bir kıyafet tercih eden güzel oyuncu Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu “2021 yılı benim için çok güzel geçti 2022 yılına da büyük enerji ve büyük hayallerle gireceğim” dedi.

blank

Partneri İlhan Şen ile çıkan aşk dedikoduları için “Sevdiklerimiz bizim eski fotoğraflarımızı şop yapmış sonra da onu gerçek zannetmişler o yüzden haber olmuş ama hayatımda birisi olursa bir ilişki yaşarsam gizlenerek yaşamam” dedi. Son olarak geçtiğimiz yıl O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahneye çıkan güzel oyuncu “Bana bir tek Ebru Gündeş dönmedi ama bugün onu dinleyerek yeni yıla girmek çok güzel” dedi.

EBRU GÜNDEŞ YILBAŞI GECESİ KIBRIS CONCORDE HOTEL’DE SAHNE ALDI

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.