Burcu Özberk iş insanı Murat Kazancıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açtı!

Bir süredir kalbi boş olan ünlü oyuncu Burcu Özberk'in, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Özberk'in, Yağmur Tanrısevsin'le de adı anılan Murat Kazancıoğlu'yla görüştüğü, o fotoğraf kareleri sayesinde ortaya çıktı.

Burcu Özberk’in, adı Yağmur Tanrısevsin’le aşk dedikodularına karışan Murat Kazancıoğlu’yla birlikte olduğu ortaya çıktı. Önceki gün Bodrum Maçakızı’nda tüm gün vakit geçirdiği iddia edildi. Çiftin, daha sonra ise iş insanının evine gittiği öğrenildi.

blank

O KARELER ELE VERDİ

Oyuncu ve iş insanının benzer kareleri paylaşması ise aşklarını ele verdi. Kazancıoğlu’nun köpeğini paylaşan Özberk’in “Bilen bilir” notunu düşerek, kalp çizmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.