Babil’de Ozan Güven’in yerine Onur Saylak geliyor

Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edilen Ozan Güven'in önce reklam anlaşmaları sonlandırılmış, daha sonra oyuncu diziden ayrılmıştı. Güven'in rol aldığı diziye veda etmesinin ardından yerine gelecek isim belli oldu.

Ozan Güven, Babil dizisindeki başarısıyla ekranların vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelmişti. Ancak sevgilisi Deniz Bulutsuz ile yaşadığı olayın ardından adeta kabuğuna çekilerek sessizliğe bürünen Güven, adaletin kararını beklediğini ifade eden açıklama yapmış, daha fazla konuşmamıştı. Yaşanan olayın mahkemeye intikal etmesiyle birlikte önce reklam anlaşmaları sonlandırılan, ardından da Babil dizisinin çekimlerine davet edilmeyen Ozan Güven’in diziden çıkarıldığı konuşulmaya başlandı.

YouTube video

YERİNE KİM GELECEK

Adı bu sezon Çukur dizisi için geçen Onur Saylak’ın son anda Babil’in kadrosuna girdiği iddia edildi. Saylak’ın şiddet iddiası nedeniyle dizinin kadrosundan ayrılmak zorunda kalan Ozan Güven’in yerine geldiği öne sürüldü.

Ay Yapım, Ozan Güven’i Babil’in kadrosundan çıkarttı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.