Burcu Esmersoy x Hermossa gözlük koleksiyonu özel bir davetle tanıtıldı

İlk çıktığı günden bu yana moda dünyasında büyük ilgi uyandıran Burcu Esmersoy x Hermossa gözlük koleksiyonunun 2024 – 2025 sezonu için yaratılan yepyeni modelleri Olea & The Bar’da düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı. Brandeyes CEO’su Hande Doğantekin KIN, Burcu Esmersoy ve Pelin Kaya’nın ev sahipliğinde Havana konseptiyle düzenlenen ve oldukça renkli geçen davette, Burcu Esmersoy x Hermossa 2024 – 2025 koleksiyonuna ait tüm tasarımlar göz alıcı bir şekilde sergilendi. Koleksiyon güneş gözlükleri kadar optik modelleriyle de büyük beğeni topladı.

Davetin açılış konuşmasını yapan Brandeyes CEO’su Hande Doğantekin KIN, “Hermossa’nın yaratıcı ve dinamik ekibi ile birlikte Burcu Esmersoy’un benzersiz tarzını bir araya getirdiğimiz Burcu Esmersoy x Hermossa koleksiyonunun 2024 – 2025 sezonunda birçok stil ikonuna eşlik etmesini diliyoruz” dedi.

blank

Havana konseptinin keyfini doyasıya çıkaran davetliler Burcu Esmersoy x Hermossa 2024 – 2025 gözlük modelleriyle bol bol poz verip, selfie çekerken, Solanch de la Rosa’nın güzel sesi eşliğinde de oldukça keyifli anlar yaşandı. Davetin sonunda, Brandeyes CEO’su Hande Doğantekin KIN ve Burcu Esmersoy, tüm katılımcılarla birebir ilgilenerek koleksiyon hakkında detaylı bilgiler verdi. Tüm Brandeyes mağazalarının vitrinleri Burcu Esmersoy x Hermossa 2024 – 2025 davetinin konsepti ile aynı düzenlenerek Havana ruhu mağazalarda da yaşatıldı.

Burcu Esmersoy x Hermossa 2024 – 2025 koleksiyonu Küba’nın Havana şehrinde gerçekleştirilen ve bu seneki koleksiyonda yer alan geniş ve açık renk camlı modeller, bölgenin canlılığıyla bir bütünlük göstererek etkileyici bir görsel şölene dönüşüyor. Reklam filmi ve fotoğraf serisi de aynı estetik anlayışını yansıtarak, koleksiyonun başarısını daha da arttırıyor. Gözlük modasına damgasını vuran koleksiyonun tüm detaylarını yakından gösteren ve Burcu Esmersoy’un enerjisini yansıtan bu görüntüler hayranlık uyandırıyor. Markanın Kreatif Direktörü Koray Tekmen tarafından tasarlanan Burcu Esmersoy x Hermossa 2024 – 2025 koleksiyonu, özellikle de sarı renk camlı modelleriyle sezona damgasını vuruyor. Hem iç hem de dış mekanda ve hatta gece davetlerinde bile kullanılabilecek şekilde tasarlanan Burcu Esmersoy x Hermossa 2024 – 2025 gözlük koleksiyonu, güneş gözlüğünden optik gözlük modellerine uzanan geniş yelpazesiyle, her zevke ve her stile hitap ediyor. Sınırları aşmak ve her anı göz kamaştırıcı hale getirmek için ruhu aydınlatan bir ışıltı olarak 2015 senesinde doğan Hermossa markası, bir marka olmaktan öte ufukları aşan ve ilham sağlayan bir bakış açısı sunuyor; adeta dünyanın güzelliğini gözlerinde taşıyanlara ilham veren bir tutku gibi… Burcu Esmersoy x Hermossa gözlükleri bir aksesuar olmaktan öte, her modeliyle özgün tarzları yansıtan ve dünyayı doyasıya keşfetmeye özgürlük tanıyan bir vazgeçilmez oluyor. Kusursuz güzelliği ve estetiği bir araya getiren tasarımlarıyla göz alıcı bir stil vadeden Burcu Esmersoy x Hermossa, farklı yüz şekillerine ve zevklere uygun modelleri, modern ve zamansız tasarımlarıyla her ana size eşlik ediyor.

Davet açılış konuşması yapan Brandeyes CEO’su Hande Doğantekin KIN koleksiyona ve bu özel güne dair duygularını şu sözleriyle ifade etti; “Değerli misafirlerimiz hoş geldiniz… Öncelikle hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum. Değerli katılımlarınız bizim için çok kıymetli ve sizlerle bir arada olmaktan gerçekten büyük mutluluk duyuyorum. Bugün burada Burcu Esmersoy x Hermossa koleksiyonumuzun 3. yılını hep birlikte kutluyoruz. Sizlerin de bildiği gibi Burcu Esmersoy ile birlikte tasarladığımız Hermossa koleksiyonumuzdan harika geri dönüşler alıyoruz ve bu bizi daha çok motive ediyor. Tam da bu yüzden yeni sezon modellerimiz için Burcu ile birlikte Havana’da çekimlerini gerçekleştirdiğimiz ve eminim ki hepinizin beğeneceği harika bir koleksiyon daha hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizler için hazırladığımız bu koleksiyon ve elbette bu özel gün için çok büyük bir heyecan taşıdık; dilerim sizler de bizimle aynı heyecanı paylaşırsınız. İzin verirseniz sizlerin huzurunda da bu koleksiyon ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etmek isterim. Sevgili Burcu Esmersoy’un Hermossa koleksiyonunda başından sonuna çok büyük emeği var ve onunla çalışmak inanılmaz keyifli… Sevgili Pelin keza öyle; bu sene de bizleri yalnız bırakmadı. Çok teşekkür ederim kendisine… Ve tabii ki sevgili Inhouse İletişim ekibi ve Esra… Hepinize çok çok teşekkür etmek isterim. Sizler gibi üretken, çalışkan ve başarılı kadınlarla çalışmak benim için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı… Hermossa’nın yaratıcı ve dinamik ekibi ile birlikte Burcu Esmersoy’un benzersiz tarzını bir araya getirdiğimiz Burcu Esmersoy x Hermossa koleksiyonunun 2024 – 2025 sezonunda birçok stil ikonuna eşlik etmesini ve bugünün keyfini hep birlikte renkli ve unutulmaz anılar biriktirerek çıkarmanızı diliyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.