“Brad Pitt’e öpüşmeyi ben öğrettim”

Gençlik yıllarında Brad Pitt ile birlikte romantik komedide oynarken ona öpüşmeyi öğrettiğini söyleyen Elizabeth McGovern, “Onu olduğu adam yapan kişi benim. Her şeyi benden öğrendi” şeklinde esprili bir açıklama yaptı.

Oyuncu Elizabeth McGovern, katıldığı TV programında Brad Pitt’le ilgili esprili bir hikaye anlattı. Pitt’e öpüşmeyi öğrettiğini söyleyen McGovern, “Bunu parayla yaptım, çünkü setteydik. Para kazanmanın daha kötü yolları da var, dolayısıyla hiç şikayet etmedim. Ama evet, sanırım benimle birlikte çekirdekten yetişti. Onu olduğu adam yapan kişi benim. Her şeyi benden öğrendi” diye konuştu.

blank

Elizabeth McGovern ve Brad Pitt ile 1994 yapımı Bana Bir İyilik Yap (The Favor) adlı romantik komedide birlikte oynamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.