BluTV’den yepyeni bir İskandinav dizisi: Midnight Sun

Dijital TV sektörünün öncü isimlerinden BluTV, birbirinden farklı yabancı dizileri seyircileriyle buluşturmaya devam ediyor. Şimdi de İsveç-Fransız ortak yapımı Midnight Sun, tüm bölümleriyle sadece BluTV’de izleyicilerini bekliyor!

Fransız polis Kahina Zadi (Leïla Bekhti); Kuzey İsveç’de bulunan küçük bir maden kasabası olan Kiruna’ya, vahşice öldürülen bir Fransız vatandaşının katilini araştırmaya gider. İsveçli DA Anders Harnesk’in (Gustaf Hammarsten) yardımıyla ikili ilk cinayetin buzdağının sadece görünen kısmı olduğunu anlar ve yeni cinayetlerle karşı karşıya kalırlar. Kahina ve Anders cinayetlerin ardında kasabanın birçok yerlisinin bulunduğu on yıllık gizli bir komplo olduğunu öğrenirler. Kahina kendisini, korkunç planları olan acımasız bir seri katil ve kendi acılı geçmişi ile yüzleşirken bulur.

Yapımcılığını, tüm dünyada ses getiren Broen/Bridge dizisinin ekibinin üstlendiği soluk soluğa izlenecek bu polisiye dizide, başrolleri Fransız aktris Leïla Bekhti (The Prophet, All that Glitters) ve Gustaf Hammarsten (Bruno, The Girl With the Dragon Tattoo) paylaşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.