BluTV’de dizi maratonu Ekim ayında da son sürat devam ediyor!

Fenomen dizi ‘The Walking Dead’in 10’uncu sezonu ile ‘Shameless’ ve ‘Blindspot’un da yeni sezonları BluTV’de ekranlara geliyor. Mini dizi ‘I Am the Night’ ile son yılların yükselen yıldızı Timothée Chalamet ve Steve Carell’i buluşturan ‘Beautiful Boy’ filmi de Ekim ayı seçkisindeki yerini alıyor.

YouTube video

BluTV’de Ekim ayında türlerinin en beğenilen yapımları, yeni sezonlarıyla izleyicilerle buluşacak. Zombi istilasının hız kesmeden devam ettiği ‘The Walking Dead’, 10’uncu sezonuyla ABD yayınından 1 gün, FX kanalındaki yayınından ise hemen sonra dijital platformda izlenebilecek. Kült dizi ‘Shameless’ın aykırı ailesiGallagherlar da diziseverlerle buluşmak için 8. ve 9. sezonlarıyla BluTV’ye geliyor.

Aksiyon-polisiye türündeki ‘Blindspot’un 3 ve 4. sezonlarının ekrana geleceği Ekim ayında BluTV, başrolünde Chris Pine’ın yer aldığı ve seyircileri 1960’lı yılların ABD’sinde gerçek babasını arayan genç bir kızın hikayesinin anlatıldığı ‘I Am the Night’ adlı mini-diziyi de izleyicilerle buluşturacak.

Polisiye edebiyatın ölümsüz ismi Agatha Christie’nin efsane eserlerinden ‘The ABC Murders’ ve‘Ordeal by Innocence’ınmini-dizi uyarlamalarının da seçkideki yerini alacağı platformda, film içeriği de zenginleşiyor. Altın Küre adaylığı kazanan, başrollerinde ise Timothée Chalamet ve Steve Carell’in yer aldığı ‘Beautiful Boy’ filmi, sinemalardan sonra ilk kez BluTV’de ekranlara gelecek. İspanya ve İtalya Sineması’nın önemli örneklerinin de seçkiye girdiği platform, Türk Sineması’nın son dönem yapımlarından ‘Suç Unsuru’ ve ‘Köpek’ de sinemaseverlerle buluşturacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.