Blackburn’de Tugay sesleri

İngiltere Championship ekiplerinden Blackburn Rovers, teknik direktör Gary Bowyer’ın işine son verdi. Bu gelişmenin ardından Tugay Kerimoğlu’nun sesi yüksek sesle anılmaya başlandı.

Son dönemde alınan kötü sonuçlar ve takımın liderlik potasından 17 puan uzakta kalması sonrası harekete geçen Blackburn yönetimi 44 yaşındaki İngiliz teknik adam ve ekibiyle yollarını ayırdı. Kulübün sahipleri tüm teknik heyetin görevinden alınmasını isterken, takımı en azından Play Off potasına çıkaracak teknik adam arayışlarına hemen başladı.

‘BU İŞİ TUGAY KERİMOĞLU YAPAR’

Blackburn Rovers Kulübü’ne yakın kaynaklar başkanın ‘Bu işi Tugay Kerimoğlu yapar’ dediği öğrenilirken, İngiliz ekibiyle efsaneleşen Tugay Kerimoğlu’nun taraftarları ve oyuncuları yeniden kenetleyebileceği konuşuluyor.

Blackburn taraftarlarının Tugay Kerimoğlu konusunda hem fikir olduğu onu yeniden Ewood Park’ta görmek istediği de gelen haberler arasında. Tugay Kerimoğlu, 1999-2001 yılları arasında Celtic’in ezeli rakibi Glasgow Rangers’ta oynamış ve daha sonra aralıksız 8 yıl formasını giyeceği Blackburn Rovers’a transfer olmuştu.sporx

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.