Bizim Hikaye dizisi ne zaman başlayacak?

Bizim Hikaye dizisi yeni sezonda yine FOX TV ekranlarında olmaya devam edecek. Peki Bizim Hikaye dizisi ne zaman başlayacak? Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye dizisi yeni sezonda neler olacak? FOX TV Bizim Hikaye son bölüm izleme linkini ve diziye dair merak edilenler haberimizde.

Bizim Hikaye dizisi yeni sezon için geri sayım başladı. Bizim Hikaye yayınlanan son bölümüyle sezon finali yapmasından sonra Bizim Hikaye dizisinin yeni sezonu hakkında bilgiler merak edildi. Bizim Hikaye dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu? Bizim Hikaye’nin yeni sezonu hakkında araştırmalar devam ederken yeni sezon tanıtımı henüz kanal tarafından paylaşılmadı. Bizim Hikaye 2. sezon tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

VE SON DAKİKA!!!

Merakla beklenen Bizim Hikaye dizisinin yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı…

YouTube video

BİZİM HİKAYE DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Filiz üzerine atılan korkunç suçla nasıl baş edeceğini düşünmektedir. Cemil de Filiz’in bu durumunu kullanarak ondan intikam almanın peşindedir. Fakat annesinin baskısıyla durum tersine dönmek üzeredir.

Melek’in evden uzaklaşmak istediğini anlayan Fikri, onu mutlu etmek için maceralarına devam etmeyi teklif eder. Melek‘le birlikte çok eğlenirler. Ancak Melek, sonunda, durumuyla yüzleşip şok edici bir hamle yapar. Melek’in her koşulda yanında olmak isteyen Fikri, ona farklı bir teklifte bulunacaktır.

Mahalleden taşınmak üzere olan Şeyma geride bıraktıklarından dolayı çok üzgündür. Rahmet’in gelemeyeceğini öğrenen Müjde ise Rahmet’e çok kırılır. Müjde’nin gönlünü almak isteyen Rahmet ve Ayşe’ye sürpriz yapmak isteyen Fiko kafa kafaya verirler.

Ömer hapisten kurtulmanın yolunu bulmuştur. Zeynep’i alıp gitmek ister. Bu durum tüm aileyi ve Tülay’ı derinden etkilese de Zeynep’in gidişini kabullenmek zorundadırlar.

Barış ise Filiz’i temize çıkarmak için babasından yardım ister. Barış’la arasındaki buzları eritmeye çalışıyormuş gibi görünen ve bunun için bir aile yemeği tertip eden Servet ise bir şeyler peşindedir. Barış Filiz’i bu korkunç komplodan kurtarabilecek midir?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.