Birkan Sokullu sevgilisi Eda Gürkaynak’ı öpücüklere boğdu!

Başarılı oyuncu Birkan Sokullu, başrol oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinin sezon finali yapmasının ardından sevgilisi Eda Gürkaynak ile soluğu Bodrum’da aldı. Tatil sezonunu açan çift, kaldıkları otelin iskelesinde birbirini öpücüklere boğdu.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı, salı günü yayınlanan bölümle sezon finali yaptı. Oyunculuğuyla alkış toplayan dizinin Han’ı Birkan Sokullu da cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Eda Gürkaynak ile önceki gün tatil yapmak için Turgutreis’e gitti.

blank

BİRBİRİNİ ÖPMEYE DOYAMADILAR

Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan çift, kaldıkların otelin iskelesinde romantik anlar yaşadı. Güneş ve denizin tadını çıkaran ikili, bir ara birbirine sarılıp öpücüklere boğdu. 35 yaşındaki oyuncunun sevgilisiyle sarmaş dolaş halleri de kameralara yansıdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.