“Bir Deli Sevda” ilk bölümüyle bu akşam Show TV’de başlıyor

Yapımcılığını Pastel Film”in üstlendiği Bir Deli Sevda’nın başrollerini; Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaşırken, güçlü oyuncu kadrosunda Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Deniz Özerman, Zuhal Yalçın, Tolga Evren, Seren Deniz Yalçın’ın yanı sıra usta oyuncular Zafer Algöz ve Erkan Can yer alıyor.

“Bir Deli Sevda”nın ilk bölümünde; İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası olan annesini bodrum katındaki güneş almayan evlerinden çıkarmak istemekte ancak bir türlü iş bulamamaktadır. Deliler gibi iş arayan Bahar tüm kapılar yüzüne kapanınca son çare olarak hırsızlığa başvurur. Bunun için ise çocukluğundan beri en yakın arkadaşı olan Kemal’den yardım ister. Bahar’a yıllardır aşık olan ancak söyleyemeyen Kemal ise gözünü kırpmadan Bahar için tehlikeye atılır. İkili hırsızlık yapmaya çalışırken başarısız olurlar ancak Bahar’ın dedesi yerine koyduğu Hulusi ne yaptıklarını öğrenir ve bunun üzerine kalp krizi geçirir. Bahar’ın hayatı Hulusi’nin yirmi senedir görmediği oğlu Cengiz’in hastaneye gelmesiyle kökünden değişecektir.

“Bir Deli Sevda” ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

İşte “Bir Deli Sevda”nın 1. Bölüm Tanıtımları

https://www.youtube.com/watch?v=PAW-wrn9NHE

https://www.youtube.com/watch?v=gPYaMGnN5sY

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.