Bir Baba Hindu, bu hafta yerini ‘Cehennem’e kaptırdı

2 haftadır zirvede olan Bir Baba Hindu, bu hafta yerini ‘Cehennem’e kaptırdı.

Türkiye gişe verilerine göre 14-16 Ekim’de box office listesinde zirve değişikliği mevcut. 2 haftadır zirveyi bırakmayan Bir Baba Hindu yerine, bu haftanın galibi Tom Hanks başrollü Cehennem (Inferno) oldu.

Dan Brown’ın romanlarından beyazperdeye uyarlanan gizem üçlemesinin 3. devam halkası açılışını 161.699 seyirci ile yaptı. Listenin 2. sırasında geçtiğimiz haftanın galibi yerli komedi Bir Baba Hindu yer aldı. Türk sineması ile Bollywood’u bir araya getiren komedi filmi 3. hafta kapanışını 85.779 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasında ise yerli komedi Yok Artık’ın bir yıl arayla gelen devam halkası Yok Artık 2 yer aldı. Eğlenceli devam halkası 2. hafta kapanışını 34.390 seyirci ile yaptı.

YouTube video

Listenin ilk 3’ünü takip eden yapım ise Tim Burton imzalı Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları oldu. Fantastik macera 3. haftasında 31.335 seyirci çekti. Listenin 5. filmi ise fantastik dostluk macerası Pete ve Ejderhası oldu. Ejderha Elliott ile küçük yetim Pete’in dostluğunu işleyen yapım 2. haftasında 28.544 seyirciye ulaştı. Listenin 6. sırasında ise Leylekler yer aldı. Animasyon yapım haftasonunda 23.470 seyirci ile bu hafta itibariyle 2 sıra gerilemiş oldu. Listenin 7. sırasında ise ise Suikast yer aldı. Başarılı bir çizgi izleyen aksiyon filmi 8. haftasında 22.168 seyirci tarafından izlendi.

Listenin 8. sırasında 19.983 seyirci ile animasyon yapım Canım Kardeşim Benim: Uzaylılar mı Gelmiş? yer alırken, 9. sırayı ise 19.493 seyirci ile vizyonun taze yapımı Seni Seven Ölsün aldı. Listenin son filmi ise 16.837 seyirciye ulaşan gizem gerilim yapımı Trendeki Kız oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.