Biletix, eğlence sektörüne ve sanatseverlere hizmet vermeye kaldığı yerden devam ediyor

Türkiye’nin ‘ilk’ bilet, yönetim, satış ve dağıtım ağı olan Biletix, eğlence sektörüne ve sanatseverlere hizmet vermeye kaldığı yerden devam ediyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemi sürecinin hız kesip normal hayata dönüş hazırlıklarının başlamasının ardından Biletix, etkinliklerle izleyicileri buluşturmak için hazır. Sanatı özleyerek geçirdiğimiz zamanı eğlence sektörünün tüm bileşenlerine fayda sağlayacak çalışmalarla geçiren Biletix, eğlence severlerin gönül rahatlığı ile eğlenmesi için hazırlıklarını tamamladı ve Youtube kanalında yayınladığı filmle etkinliklerde yeniden buluşmak için sabırsızlanıyoruz dedi.

Biletleme sürecini ve sistemini tamamen dijitalleştirerek teması ortadan kaldıran Biletix, hem sanatseverlerin etkinliklere güvenle katılmasını sağlıyor hem de daha sağlıklı ve yeşil bir dünya için sorumluluk alıyor.

Canlı her zaman daha heyecanlı!

Filmde, pandemi sürecinin etkilediği eğlence sektörüne vurgu yapan Biletix, eğlence ve sanat tutkunlarını etkinliklerle buluşturmak için ‘Canlı her zaman daha heyecanlı!’’ mottosuyla ‘’Çünkü biz 21 yıldır sanatçıları, sanatseverleri, organizatörleri ve en önemlisi sanatı ayakta tutmak için heyecanla çalışıyoruz. Bu coşkumuza yeniden ortak olacağınız günler kapıda. Yakında buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Bizim önceliğimiz gönül rahatlığıyla eğlenmeniz, bilet alışverişinizi daha güvenli bir deneyime dönüştürmek için hazırız. Tıpkı 21 yıldır olduğu gibi’’ diyerek hazır ve heyecanlı olduğunu belirtiyor.

YouTube video

BİLETİX Hakkında:

Biletix Hakkında”Türkiye’nin eğlenceye giriş noktası” olarak 2000 yılından beri eğlence ve sanat tutkunları etkinliklerle buluşturan Biletix: Live Nation Entertainment çatısı altında Kuzey Amerika, Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere 21 ülkede faaliyet gösteren dünyanın lider biletleme firması Ticketmaster Ailesi’nin bir üyesidir.Biletix, kurulduğu günden bu yana eğlence tutkunlarına sadece bilet satmanın ötesine geçerek, müşterilerine yeni deneyimler yaşatan bir platforma dönüşmüştür. Teknolojik yatırımları ve know-how’ıyla Türkiye’de eğlence sektörünün genişlemesinde yoğun emeği geçen aktörlerin başında yer alan Biletix; yılda ortalama 600’ün üzerinde etkinlik organizatörü tarafından düzenlenen 13.000’den fazla etkinlik için toplam değeri 80 milyon USD’ın üzerinde; yaklaşık 3,5 milyon adet bilet satışı gerçekleştirmektedir. Biletix, bilet satış hizmetini; Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan www.biletix.com internet sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden ve Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan perakende satış noktalarından vermektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.