İkimizin Sırrı, çok yakında ATV’de başlıyor

Başrollerinde Leyla Feray ve Aras Aydın’ın yer aldığı atv’nin yeni dizisi İkimizin Sırrı, seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bir anne-kızın hayatta kalma mücadelesini anlatacak olan dizinin hikâyesi, izleyicileri meraklı bir yolculuğa sürükleyecek. Tanıtımları sosyal medyada büyük ilgi uyandıran İkimizin Sırrı’nın afişleri ise yayınlandı. İlk bölümü merakla beklenen dizinin Temmuz ayının son haftası yayın hayatına başlayacağı ön görülüyor.

blank

Kadrosunda; Leyla Feray, Aras Aydın, Dolunay Soysert, Tülay Günal, Engin Alkan, Bestemsu Özdemir, Ceyhun Mengirlioğlu, Irmak Örnek, Deniz Hamzaoğlu, Ahsen Türkyılmaz, Sacide Taşaner, Tarık Uğur Ö

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.